image001(001).jpg


NAŠA PRIČA

"Oxford" pronađen je u 2007, počeo s opskrbljivačem Smart TV, sklopljen Smart TV u Kini i Bliskom istoku. Od 2010, dobili smo više i više zahtjeve od gosti globalno, za pouzdan jedan prozor koji im pomaže da upravljanje materijalima i produkcija za svoje projekte skupština elektroničkih proizvoda i logistiku.


Onda smo proveli godina vremena za pronalaženje i postavljanje mreže s pouzdane izvore elektronike proizvode i s različitih proizvodnih linija u Kini. Ove proizvodne linije su oko media player, Smart TV, Smart TV (IPTV okvir), daljinski upravljač (zrak miš i tipkovnica), prijenosni projektor, DLP Mini projektor i PCB-a skupština. Uz ove set up, omogućuje nam integrirati i koordinirati materijala i produkcija na efikasan način za naše kupce.


Sada, OXFORD International je jedna od najučinkovitijih elektroničkih proizvoda okupljanja i elektronski OEM usluga u Kini. Stabilan rast i potražnju od kupaca, da bolje služiti gosti, postavili smo korisnika usluga centara u Sjevernoj Americi i Bliskom istoku. Naši distributeri su, kao što su sad, Brazil, Italija, Francuska, Rusija, Dubai, Saudi Arapski, Indija, itd.


image003(001).jpg


NAŠA MISIJA

Potpune globalne opskrbe i proizvodnje mreži taj OXFORD je razvio koji uključujući Smart TV, Android TV Box (IPTV Box), daljinski upravljač (zrak miš i tipkovnica), prijenosni projektor, DLP Mini projektor i ostalih elektroničkih proizvoda distribucijski kanal. Naša misija je integrirati ove proizvodnje i upravljati njima postati kupca strategija elektroničkih proizvoda partnera koji pruža učinkovite, fleksibilne i kvalitete ukupno rješenje za kupca potrošača Elektronski proizvodi Supply Chain.


image005(001).jpg


UČINKOVITOST, FLEKSIBILNOST I KVALITETU

UČINKOVITOST

Integracijom različitih proizvodnih linija i resursa kanal OXFORD International omogućuje ukupno rješenje za kupca elektroničkih proizvoda skupština projekte. To će omogućiti kupcima da izdvoji njihovi učinkovitije fokusirajući se na njihove glavne i osnovne aktivnosti kao što R&D i marketing.


FLEKSIBILNOST

Mi se udružio s različitim proizvođačima i međunarodne logistike partnerska mreža prostire na šest kontinenata. Iz produkcije, QC i otpremu, OXFORD nudi gosti one-stop uslugu.


KVALITETA

OXFORD International ne samo da je revizor revizije linije proizvoda na mjesečnoj osnovi, mi također imaju QC tim boravka u proizvodnji svaki dan raditi završni pregled. Svi proizvodi moraju proći naš QC tim prije otpremili kupcu.


image007(001).jpg


"Shenzhen Oxford International Trading Co, Ltd" ima brandova

  


            image012.gif